.
.
.
Kézműves fagylalt
Torták
Sütemények
Fagylalt alapanyag
Kiegészítők
Választéklista
Elérhetőségünk
Észrevételek
Minőségpolitika
Rendszerünk
Tanúsítványok
TORTARENDELÉS
+36-46/531-241
+36-30/303-76-97
Fagylalt alapanyag és fagylalt előállítás, raktározás és szállítás az SGS Hungária Kft. által tanúsítva. 

Minőségpolitika
.

Minőségpolitikai nyilatkozat

Célunk: egy olyan folyamatorientált, hatékony szervezet fenntartása, amely kiterjesztett felelősséggel felruházott, képzett és elkötelezett munkatársakkal az ügyfeleink igényeinek megfelelő, kiemelkedő minőségi színvonalú szolgáltatás nyújtására minden időben alkalmas legyen.

Minőségcéljaink elérése érdekében:

  • a.) Munkatársainknak biztos munkahelyet, szakmai fejlődést és anyagi megbecsülést kívánunk nyújtani.
  • b.) Társaságunk szolgáltatási tevékenységeit úgy valósítjuk meg, hogy figyelembe vesszük - megbízóink követelményeinek teljesítésén túlmenően más érdekelt felek (alvállalkozók, kooperációs partnerek, társadalom) igényeit és elvárásait is.
  • c.) Az elvárt minőség teljesítése érdekében szakembereink maradéktalan elkötelezett hozzáállása mellett, beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megköveteljük előírt feltételeink betartását.
  • d.) Társaságunk elkötelezi magát arra, hogy hatékonyan működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszerét. A szabvány követelményeivel összhangban szabályozza működését, javítja a munkavégzés környezeti és egyéb feltételeit. Gondoskodik munkatársai képzéséről és módszeresen törekszik a hibák megelőzésére, kijavítására, a minőségirányítási rendszer folyamatos korszerűsítésére.
  • e.) Tevékenységeink technológiai hátterének folyamatos fejlesztésével és körültekintő kezelésével kívánjuk javítani a minőségmegőrzést.
  • f.) Marketingtevékenységünk és kommunikációs lehetőségeink bővítésével kívánunk új piacokat felkutatni, és jelenlegi partnereinket kiszolgálni.
  • g.) Minden munkatársunknak tudatosítania és magáénak kell éreznie a minőségirányítási rendszerünkben, a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünkben és a minőségpolitikánkban leírtakat, hogy színvonalas tevékenységünk egybeessen a vevői és a belső elvárásokkal.
  • h.) A vevők bizalmának elnyerése és megtartása a társaság minden munkatársának alapvető feladata. A cég jó hírnevét a vevői, megbízói igények megfelelő minőségű kielégítésével kell erősíteni.

A szakembereink által felhalmozott tapasztalatok:

Garanciát jelentenek, hogy Társaságunk az ország egyik meghatározó fagylaltpor előállítójaként és kiszállítójaként, valamint az Észak – Magyarországi régió meghatározó fagylalt és egyéb cukrászati készítmények előállítójaként valamint forgalmazójaként elnyerje jelenlegi és potenciális megrendelői elégedettségét.

Minőségpolitikánknak szerves része a vezetői elkötelezettség:

A munkatársaink minőség iránti elkötelezettségéért, a minőségpolitika megvalósításáért és fejlesztéséért a társaság vezetősége felelősséget vállal. Azért, hogy a szolgáltatásaink megvalósítása belső elhivatottságból történjen, tudatosítjuk munkatársainkkal a minőségpolitikánk teljesülésének szükségességét. Legfontosabb erőforrásunk az ember, ezért ennek tudatában növeljük munkatársaink motiváltságát. Minőségpolitikánk megvalósításának fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás. A cég vezetése és minden szintű vezetője kötelezi magát arra, hogy a napi tevékenységét a lefektetett minőségpolitikának megfelelően végzi.

Kisgergely Zsolt
ügyvezető

 

© 2003. Kisgergely Kft. Minden jog fenntartva.
honlapkészítés: vargabetu.hu