.
.
.
Kézműves fagylalt
Torták
Sütemények
Fagylalt alapanyag
Kiegészítők
Választéklista
Elérhetőségünk
Észrevételek
Minőségpolitika
Rendszerünk
Tanúsítványok
TORTARENDELÉS
+36-46/531-241
+36-30/303-76-97
Fagylalt alapanyag és fagylalt előállítás, raktározás és szállítás az SGS Hungária Kft. által tanúsítva. 

Cégünk bemutatása
.

A Kisgergely Kft. Története több mint 15 évre tekint vissza. A társaság jogelődje egy fagylaltostya készítő kisvállalkozás volt, amely 1986-ban alakult. A vállalkozás profilja, nem sokkal az alakulás után, bővült: 1989-ben elkezdődött a fagylaltpor - előállítás. Ebben az időszakban még minden manufakturális módszerekkel készült: az alkotóelemek összekeverésétől kezdve, egészen a csomagolásig. Általában hazai alapanyagokat használtunk, melyek megfeleltek az akkori igényeknek. A folyamatosan növekvő mennyiségi igények kielégítésére, új üzemet létesítettünk a Diósgyőri Vár közelében. Itt már korszerű, a kornak megfelelő homogenizátorral és jelentős mennyiségű olasz alapanyaggal dolgoztunk. A társaságunk már a kezdetektől fogva különös gondot fordít a minőségre, ezért már ekkor is természetes vagy természet azonos alapanyagokból készítettük szinte egész termékskálánkat. Cégünk 1992-ig az olasz partnertől közvetítőn keresztül, ezt követő évtől az olasz céggel évek alatt kialakult jó kapcsoltnak köszönhetően közvetlenül Olaszországból az alapanyag gyártótól importáljuk a legjobb minőségű természetes gyümölcs és tejes - fagylalt alap, adalék és segédanyagok különféle fajtáit.

A kezdeti dinamikus fejlődés tette szükségessé, hogy az egész országot behálózó fagylaltpor lerakat hálózatot hozzunk létre és ezeket a rendeléseket, teljesítsük. 1991-ben saját fagylaltozó megnyitására is lehetőség nyílt melyet Miskolc fő utcáján alakítottunk ki. Mivel ennek a parányi üzletnek a sikere óriási volt, így a központi telephelyen is megnyitottunk egy tágasabb, vendégeink számára kényelmesebb fagylaltozót. Új, nagy teljesítményű olasz és svájci gyorsfagyasztókat állítottunk üzembe.
1992-ben a hazai sikerekre építve átléptük az országhatárokat, és Csehszlovákiában alakítottuk meg az első közös Kft.-t majd az ezt követő évben, Ukrajnában létesítettünk egy fagylaltpor forgalmazásával foglalkozó közös vállalatot és egy közös cukrászdát is. 1993-ban egy csomagológép automata beruházás alapvetően megváltoztatta a fagylaltpor gyártás és csomagolás folyamatát. Innentől teljesen zárt technológiában zajlik a fagylaltpor gyártása, csomagolása.

1998 évtől kezdődően saját gépjárművekkel terítjük a fagylaltpor alapanyagokat közvetlenül, az országban található kisebb fagylaltozókat is. Az igények szerint, fagylaltpor mellett még tölcséreket és egyéb kiegészítőket is forgalmazunk. Ebben az évben sikerült kifejleszteni olasz partnereinkkel együttműködve a cukrászmestereknek és nagy felhasználóknak szánt ipari kiszerelésű olasz anyagokból összeállított fagylalt alapokat többféle ízesítéssel.
A Diósgyőrben található üzletünk tradicionálisan cukrászüzletnek adott helyet, mivel itt már több mint 150 éve cukrászda üzemel. Ezt az előnyt kihasználva cukrászüzemünket folyamatosan bővítettük korszerűsítettük, hogy gépparkunk a dolgozóink munkafolyamatait könnyítsék. Termékeink között megtalálhatóak a hagyományos receptek alapján készített torták, sütemények is de emellett a modern cukrászat legújabb tapasztalatait felhasználva elkészített édességek is. A sütemények és tortákon kívül vállalunk fagylalt kiszállítást is melyet Miskolc területén ingyenesen viszünk ki több fagylaltozóba hűtőautóval.
Folyamatosan figyelemmel kísérjük vásárlóink igényeit. Időnként kereskedelmi felméréseket végzünk, így tájékozódhatunk kívánságaik felől, valamint az esetleges felmerülő problémákról. Vásárlóink újabb igényei, ötletei elől sem zárkózunk el, és azok megvalósítása a jövőben teret kaphat.

 

© 2003. Kisgergely Kft. Minden jog fenntartva.
honlapkészítés: vargabetu.hu